2011. október 11., kedd

Silva multinavigator terep GPS - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Keveset használt.
Jelenlegi új ára 89900Ft.
Súlya 560g
A Multi-NavigatorTM nem csak azt mondja meg, hogy hol vagy, de azt is, hogy merre, mikor és miért menj. A Multi-NavigatorTM a navigáció csúcsa. Amikor terepen van, észre fogja venni a Multiavigator
és egy hagyományos GPS készülék közötti különbséget. A különbség pedig nem más, mint az hogy könnyedén és gyorsan megtalálja-e a helyes utat vagy eltéved. A Multi-NavigatorTM -ra teljesen rábízhatja magát akár sivatagokban, hegyekben, erdőkben, lápokban vagy sarkvidéki tájakon jár. A
Multi-NavigatorTM nagy magasságokban épp oly megbízhatóan működik, mint tengerszinten.
"Aki többet tud, annak kevesebb segédeszközre van szüksége" - Multi-NavigatorTM
 
IntelliCompassTM - Intelligens elektronikus kompasz navigáció
A hagyományos GPS készülékek csak a műhold vételben bízhatnak, álló helyzetben csak a pozíciónkat tudják, a célirányt nem képesek megmutatni. A Multi-NavigatorTM -ban található egy beépített elektronikus kompasz, amely mint a hagyományos tájoló, a Föld mágnesessége alapján határozza meg a valós irányt - lassú mozgás esetén szintúgy, mint álló helyzetben. De a kompasz hasznos segítség amennyiben az égbolton a műholdak takarásban vannak, és kiesik a GPS navigáció.
Aggódik a mágneses deklináció miatt, amikor a kompaszt használja? Mostantól kezdve elfelejtkezhet róla! Bárhol van az IntelliCompassTM automatikusan a helyi mágneses variáció értékével kompenzál, így mindig az önnél lévő térképről is leolvasható valóságos irányt mutatja. Koncentrálhat a navigációra kisebb a tévedés lehetősége.
 
Egygombos GPS - a visszatalálás sohasem volt könnyebb!
Tesztek bizonyították, hogy a legtöbb ember azért szeretne műholdas navigátort használni, hogy visszataláljon eredeti kiindulási helyéhez - miért kell ennek olyan bonyolultnak lennie!
Amikor a Multi-NavigatorTM bekapcsolt állapotban van, csak egy gombnyomás és az adott bázis pozíció automatikusan elraktározódik és annak tőlünk számított iránya, és távolsága folyamatosan látható a kijelzőn, mint célállomás. A tájékozódáshoz ennél több adatra nincs szüksége, és csak ennyit kell tennie, és biztosan megtalálja a hazavezető utat. Ez egyszerű, gyors és gyakorlatilag elfelejthetetlen!
 
Magasságmérő
Míg a hagyományos GPS-ek mindössze 25 méteres pontossággal képesek meghatározni a magasságot, addig a MultinavigatorTM a beépített magasságmérő szenzornak köszönhetően 1 méteren belüli pontossággal határozza meg a tengerszint feletti magasságértéket. A magashegyi túrák alakalmával ez értékes navigációs segítség.
Időjárás előrejelzés - Barométer
Ha túrázni, kirándulni megyünk, nemcsak a HOVÁ MENJÜNK kérdés fontos, hanem a MIKOR MENJÜNK kérdés is. A Multi-NavigatorTM segít megjósolni az időjárás alakulását az elkövetkező 12 órára - időjárás előrejelzést ad, sőt még a légnyomás elmúlt 36 órás alakulását is megmondja.
KLIKK IDE A TÖBBI TERMÉKEM MEGTEKINTÉSÉHEZ!



Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-08 15:28
. Silva multinavigator terep GPS - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Fontos