2011. október 20., csütörtök

FA vázas,erős,stabil TÉRDEPLŐSZÉK / térdeplő szék - Jelenlegi ára: 5 900 Ft

Eladó egy használt, de jó állapotú térdeplőszék. A használat nyomai meglátszanak rajta, például egy-egy kis karcolás, kopás, de ezek az esztétikai hibák a használatot nem befolyásolják.
Erős, stabil, masszív fa vázas.
Magassága 3 fokozatban állítható (az utolsó képen láthatod hogy hol lehet állítani).
Bolti ára több, mint 20 000 Ft!
Miért válaszd ezt a széket?
Azért, mert a térdelőszék, vagy térdeplőszék egy olyan ergonomikus szék, ami a használata közben egy térdelő-ülő pozíció révén önkéntelenül is helyes, egyenes testtartásra kényszerít bennünket, megváltoztatja a testünk feszültség eloszlását és enyhíti a gerincoszlopra nehezedő terhelést.
A név kicsit félrevezető lehet olyan tekintetben, hogy a térdelőszék, vagy térdeplőszék, mint név ellenére a testsúlyunk nem a térdünkre nehezedik. A térdeplőszék használata közben a súly nagy része továbbra is a hátsó felünkre nehezedik, illetve a csípő, a combok és a sípcsontok között oszlik szét, így lecsökkenti a gerinc- és hátfájdalmak kialakulását.
Elsőre furcsának tűnik, hogy felváltsd a hagyományos ülő pozíciót egy nyitott térdelő-ülő pozícióra. De emlékezz csak arra, ha veszel egy autót, vagy egy új pár cipőt, akkor ezeknél szintén kell egy kis idő, amíg hozzászoksz a használatukhoz.
Izmaid és csontjaid a hagyományos székhasználathoz és üléshez vannak bejáratva, ezért teljesen természetes, hogy a térdelőszék használata közben először alkalmazkodniuk kell az új környezethez. Egy-két hétig merevnek és esetlennek fogod magad érezni a térdeplőszéken, de ez teljesen normális. Érdemes először akár felváltva használni a térdelőszéket és a korábbi székedet, amit akár későbbre is megtarthatsz, hogy tudd váltogatni az üléspozíciódat.
Ideális otthonra tanuláshoz, számítógépezéshez, irodai munkához, stb...
Minden kérdésre szívesen válaszolok.
Kérlek nézd meg a többi termékemet is, árulok sok fiú-lány téli ruhát, köztük ÚJ DISNEY kabátokat, szép márkás téli bakancsokat, hótaposó csizmákat, Concord Lift autósüléseket, CHICCO asztalra tehető etetőszéket, ÚJ 2 soros RUHAÁLLVÁNYT, stb...
Nálam érdemes bevásárolni... : )
 


Jelenlegi ára: 5 900 Ft

Az aukció vége: 2011-10-17 14:33
. FA vázas,erős,stabil TÉRDEPLŐSZÉK / térdeplő szék - Jelenlegi ára: 5 900 Ft

Fontos